Vacature lid CvB

Wij zijn op zoek naar een inspirerend en energiek Lid College van Bestuur: een verbinder met vernieuwingszin die van gebaande paden af durft te wijken.

Het ideale lid College van Bestuur is voor ons een betrokken en ervaren professional, een bouwer en ontwikkelaar met een heldere visie op (verdere vernieuwing van) onderwijs en van de organisatie als geheel. De nieuwe bestuurder weet visie te vermengen met een combinatie van energie, frisheid en uitvoeringskracht. We zoeken een verbinder die in collegiaal verband met de andere bestuurder binnen en buiten de organisatie kansen voor de gevormde fusiestichting ziet en die ook weet te verzilveren. Iemand die enerzijds stuurt op interne samenwerking en resultaten, en anderzijds kan omgaan met de diversiteit van de Groeisaam-scholen.
Ook iemand die hecht aan de kwaliteit van het onderwijs én de goed gekwalificeerde leraren weet vast te houden. Dit alles binnen de specifieke regionale context met veel kleine kernen waarbinnen de fusiestichting actief is.

Geïnteresseerd geworden? Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

 

Share This