Vacatures

Intern begeleider OBS de Wijzer

Kenmerkend voor OBS de Wijzer

Kindcentrum Beneden-Leeuwen bestaat uit twee basisscholen namelijk OBS de Wijzer en basisschool de Leeuwenkuil, KION kinderopvang/buitenschoolse opvang en is fysiek verbonden met Pax Junior (VO). Het is een voorziening voor kinderen van 0 t/m 14 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten.

OBS de Wijzer is een basisschool met 350 kinderen waar gewerkt wordt middels een bijzonder onderwijsconcept dat continu in ontwikkeling is namelijk het unitonderwijs. Onze school is verdeeld in vier transparante zones (units) die specifiek zijn ingericht voor de vier units waarin we werken. De units zijn open van karakter en ook tussen de vier units is een duidelijke verbinding waardoor het de sfeer van gezamenlijkheid en één school uitademt. Elke dag verwonderen wij ons over de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee kinderen zich ontwikkelen en over de resultaten die zij behalen.
Het team is een enthousiast, betrokken en warm. Het woord ‘Samen’ staat bij ons centraal. Omdat we vinden dat samenwerken zorgt voor kwaliteit en daarmee voor de best mogelijke resultaten.

Wie zoeken wij?
Jij doet net even een stapje extra voor de kinderen en de leerkrachten die jij begeleidt. Of nog niet begeleidt, maar waarvan jij ziet dat ze jouw kwaliteiten kunnen gebruiken. Jij maakt echt het verschil! Je hebt te maken met een diversiteit aan kinderen en leerkrachten, dynamiek ten top. Buiten jouw afgeronde PABO opleiding, aangevuld met bijv. een IB-opleiding (of vergelijkbare opleiding) ben je er ook op getraind om de behoeften van de kinderen en leerkrachten echt te zien en daar naadloos op in te spelen. Je weet wat je kunt inzetten om de kinderen en/of collega’s net dat beetje extra te bieden. Je bent een doelgerichte verbinder en begeleider. Je weet mensen in beweging te krijgen en te motiveren.  Je maakt, samen met de directeur, deel uit van het managementteam.

Wij verwachten dat je:

 • een ruime onderwijservaring en afgeronde IB- of gelijkwaardige opleiding hebt;
 • samen met de directie het beleid wil ontwikkelen;
 • een heldere visie op onderwijsondersteuning hebt;
 • doortastend, ondersteunend en daadkrachtig bent;
 • prettig communiceert met ouders, kinderen en team;
 • open minded en innovatief bent;
 • een actieve rol neemt en praktisch bent;
 • enthousiast en betrokken bent;
 • op de hoogte bebt van actuele ontwikkelingen in zorg en onderwijs;
 • je PABO-diploma hebt;

En wij zorgen dat: 

 • je je welkom voelt op onze scholen;
 • je een passende arbeidsovereenkomst krijgt bij Groeisaam Primair Onderwijs voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract na 1 jaar, waarbij inschaling plaatsvindt volgens CAO PO, LC;
 • je volop mogelijkheden krijgt tot scholing en ontwikkeling. Starters worden begeleid door onze schoolcoaches.

We horen graag van jou!

We nodigen je van harte uit om uiterlijk voor 1 september a.s. via Meesterbaan te solliciteren en je motivatiebrief en cv aan ons door te geven.
Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met de BBAC (Bovenschoolse BenoemingsAdviesCommissie) op dinsdag 5 september vanaf 14:30 uur. Het gesprek met de sollicitatiecommissie van OBS de Wijzer is op donderdag 8 september vanaf 17:00 uur.
Wil je graag meer weten over het werken op OBS de Wijzer? Dan kun je contact opnemen met directeur Helma de Haardt via tel. 06-23280912. Bekijk vooral ook onze websites!

 

Share This